BIOHAJOVAT JÄÄNSULATUSAINEET

Rakeet sulattavat ohuen jään tai estävät sen muodostumisen sekä hapertavat vahvan jään poistettavaksi. Ne tuhoavat lumikokkareet ja estävät lumen kiinni tarttumisen. Rae ja liuos ovat erinomainen yhdistelmä mitä kovimmankin polanteen murtamiseksi teillä ja poluilla.

Liuokset estävät jäätymisen ja lumen kiinni tarttumisen. Polannetta ei pääse muodostumaan, kun oikein hyvin onnistutaan. Liuoksella on myös kuivattava vaikutus.

Aineet vaikuttavat pitkäaikaisesti. Sulamismärkyys on selvästi perinteisiä suoloja vähäisempää. Ne eivät rapauta hyväkuntoista betonia niin kuin kloridipohjaiset perinteiset jäänpostoaineet. Ne hajoavat luontoon toisin kuin kloridit.

ECO MELTER RAE & LIUOS

RAUTATIET
Biohajoavia jäänsulatusaineita – rakeita ja liuoksia – on käytetty Suomen rautateillä jo 6 vuoden ajan vaihteiden, ristikoiden ja tasoristeyksien talvihoidon apuna. ECO MELTER liuos sopii käytettäväksi jopa pohjavesialueilla.

KADUT JA TIET
ECO MELTER rakeet ja liuokset sopivat yhdessä erinomaisesti jää- ja lumipolanteiden poistoon. ECO MELTER -tuotteita käytetään erityisesti kaduilla ja teillä, jotka sijaitsevat pohjavesialueilla. Kunnissa on myös paljon sellaisia alueita, missä jalankulku on vaarallista liukkauden takia. Tässä tarjoamme kelpo menetelmän liukkauden poistamiseksi turvallisten kulkuedellytysten luomiseksi.

TR JÄÄPOIS BIO, RAE & LIUOS

KIINTEISTÖT
Kiinteistöalueilla rakeet saattavat kulkeutua sisätiloihin. Siksi annostelun ovien lähellä, mm. portailla, tulee olla mahdollisimman niukkaa. Liuos on hyvä, tahraamaton menetelmä. TR JÄÄPOIS ja PÖLYPOIS- tuotteet ovat kiinteistöjen turvallinen apupaketti.

AJOLUISKAT
TR JÄÄPOIS rae ja liuos estävät ja poistavat liukkautta pysäköintitilojen ajorampeilla. Ramppien lämmitys voidaan eliminoida, koska sen käyttö saattaa jopa kerryttää polannetta pakkaskeleillä.

TEKONURMET
Tekonurmikentät voidaan pitää käytössä jopa läpi talven TR JÄÄPOIS rakeilla. Mahdollisen lämmityksen voi jättää jopa kokonaan pois käytöstä – ja hoidon kustannukset laskevat! TR JÄÄPOIS on kuidun kannalta testattu ja hyväksi havaittu.
Erittäin nopea, tarkka ja kuitua säästävä tekonurmiaura on HAMMER. Lumi pyörii vinhasti sen siivellä. Terä on joustava muoviterä. HAMMERILLA on poistettu jopa 10 cm vahva lumikerros pelitauolla!
Tekonurmien täytemateriaalien terveellisyyttä on epäilty ja tutkittu. Lisätutkimuksia vaaditaan. Yksi asia on varma: mitä enemmän nurmea pöyhitään, pölyä imetään ja roskia poistetaan, sitä terveeellisempi kenttä on harjoitella ja pelata. Hoidettu kenttä myös kestää pitempään ja on turvallisempi pelaajille!

 

Kyllä, haluan kuulla lisää näistä tuotteista!